Vanaudenaerde beschuldigd van slagen

Kevin Pieters
| 0 reacties
Vanaudenaerde beschuldigd van slagen
Foto: © SC

Nadat Bjorn De Wilde deze week slaag kreeg van Anderlecht-supporters komt Bruggeling Vanaudenaerde ook in het nieuws rond slagen en verwondingen.  Alleen is hij niet het slachtoffer, zoals De Wilde, maar wordt de verdediger van blauw-zwart op de beklaagdenbank geplaatst.
 
John Van Hulle, een 22-jarige jongeman uit het Oost- Vlaamse Maldegem, beweert dat Vanaudenaerde hem zonder enige aanleiding een vuistslag in het gezicht verkocht. Het gevolg: een zware bloeduitstorting en enkele ernstige kneuzingen. Van Hulle is dan ook een tijdje werkonbekwaam.

Volgens Van Hulle kwam de slag er zonder enige aanleiding: “De verrassing was groot, de pijn bijna ondraaglijk. Ik had een bloedneus en mijn oog voelde vreselijk aan, ik zag helemaal niks meer. Ook mijn vrienden stonden perplex. Gelukkig had één van hen gezien wie de vuistslag had uitgedeeld, want één van hen herkende dus de voetballer Vanaudenaerde.'  Direct na het incident was van Günter geen spoor meer.

Günther Vanaudenaerde ontkent de aantijgingen.  â€œJa, ik ben dinsdagavond met een paar vrienden een pintje gaan drinken in de Overpoortstraat. En ja, die jongeman heeft me daar aangesproken. Maar ik heb hem toen ook al uitgelegd dat ik helemaal niets met die vuistslag te maken heb. Ik ben nu op mijn beurt niet van plan het hierbij te laten."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.


Door K. Pieters en Anthony Van der Planken.   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties