Nog twee duels op zondag

Nog twee duels op zondag
Foto: © SC

Op zondag moeten nog vier ploegen de arena betreden. Om 15 uur vecht Cercle Brugge in het Jan Breydelstadion een degradatieduel uit met Moeskroen. Om 18 uur wordt op het Kiel de match tussen Geminal Beerschot en Genk afgewerkt. Beide ploegen werden eerder deze week uitgeschakeld in de Uefa-cup. Vooral Genk heeft nog iets goed te maken.

Zondagmiddag staat een match tussen twee ploegen uit de onderste regionen op het programma. Cercle Brugge staat gedeeld laatste met slechts vier punten. Op eigen veld winnen tegen Moeskroen is een must voor groen-zwart willen ze niet in grote moeilijkheden komen. Na de vele gele en rode kaarten van vorige week zijn Viane, De Smet en Svetlicic geschorst. Valenta speelt zeker niet, Meyssen en Roiha zijn twijfelachtig. Moeskroen telt slechts twee punten meer dan Cercle. Luzi en Descamps zijn nog steeds niet fit. Ook voor Custovic komt deze wedstrijd nog te vroeg. Oussalah is dan weer geschorst. Tailson kan wel spelen. Scheidsrechter bij deze partij is Joeri van de Velde.

Vermoedelijke opstellingen:

Cercle: Vandendriessche; Masureel, De Wulf, Jones, Van Mol; Milosevic, Meyssen, Boi, Pinas; Roiha en Pivaljevic.

Moeskroen: Martin; Charlet, Besengez, Toyes, Filekovic,; Fellahi, Noukeu, Dugardein, Grondin; Siljak, Tailson.
 
De speeldag wordt afgesloten met Germinal Beerschot – Racing Genk. Beide ploegen gingen deze week onderuit in de Uefa-cup. De thuisploeg mag wel terugkijken op een goeie prestatie tegen Marseille, dit in tegenstelling tot Genk. De thuisploeg moet wel dringend punten gaan pakken. Ze staan nog steeds op een zestiende plaats. Bij Germinal Beerschot zullen Prince en Messoudi er nog steeds niet bij zijn. Dosunmu werd wel klaargestoomd. Genk heeft een hele lijst geblesseerden. Daerden, Cornelis en Vandooren vielen vorige week uit tegen Cercle. Eerder waren ook al Claessens, Chatelle en Engelaar uitgeschakeld. Scheidsrechter op het Kiel is Johan Verbist.

Vermoedelijke opstellingen:

Germinal Beerschot: Luciano; De Wree, Van Dooren, Cvitanovic, Monteyne; Snoeckx, Hendrikx, Dickson, De Decker; N'Diefi en Gil. 

Racing Genk: Moons; Defour, Soley, Mikulic, Sigurdsson; Beslija, Oliseh, Soetaers; Peeters, Vandenbergh, Stojanovic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties