Prime serveert interlandvoetbal

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime serveert interlandvoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook deze week verwent Prime zijn kijkers met heel wat voetbal. Competitievoetbal mag er dan wel niet zijn, met het interlandvoetbal doet Prime wellicht een gouden wissel. Met Tsjechië - Nederland als absolute hoogtepunt. En tussen de Fransen, de Serviërs en de Engelsen door serveert de betaalzender ook nog eens een portie Braziliaans voetbal. Dat belooft!

Het volledige overzicht ziet er als volgt uit:


Zaterdag 8 oktober om 12u10 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE

Wierook, mirre, hemelse gezangen en sterren. Da’s de onaardse sfeer waarin de Champions League baadt. Hoog tijd om die voetbalvedetten weer met hun twee voeten in de grasmat te planten. En dat doet Champions League magazine. U krijgt portretjes van topvoetballers, vakkundig geboetseerd uit vlees en bloed. Maar daarnaast ook markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden en natuurlijk massa’s doelpunten uit de sterkste competitie ter wereld. Champions League magazine, zaterdag om 12u10 én om 19u50 op PRIME SPORT. Heruitzending zondag om 15u op PRIME SPORT.

Zaterdag 8 oktober om 16u55 op PRIME SPORT
INTERLAND: ENGELAND - OOSTENRIJK

Voor Engeland is de opdracht klaar en duidelijk: de twee laatste kwalificatiewedstrijden winnen, en het WK-ticket is binnen. Zoniet, dan worden het verraderlijke barrageduels. Engeland heeft wel het voordeel dat het z’n laatste twee matchen voor eigen publiek mag spelen. En de eerste opdracht is Oostenrijk, dat niks meer te winnen of te verliezen heeft. Engeland – Oostenrijk, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 18u55 op PRIME SPORT2, en zondag om 11u40 en om 19u55 op PRIME SPORT.

Zaterdag 8 oktober om 20u20 op PRIME SPORT
INTERLAND: TSJECHIE – NEDERLAND (MATCH VAN DE WEEK)

Tsjechië heeft z’n lot niet meer in eigen handen. Door de uitschuiver in Roemenië telt Nederland nu al vier punten meer. Die kloof kan zaterdag verkleind worden tot één enkel puntje, als Tsjechië in Praag Oranje opzij zet. Het zal wel moeten gebeuren zonder de langdurig geblesseerde Jan Koller. Tsjechië – Nederland, met commentaar van Gui Polspoel. In de studio peilt Bram Lambert naar de analyse van Hein Vanhaezebrouck. Heruitzending om 22u40 op PRIME SPORT2, en zondag om 10u en 18u15, telkens op PRIME SPORT.

Zaterdag 8 oktober om 20u40 op PRIME SPORT2
INTERLAND: ZWITSERLAND - FRANKRIJK
Zwitserland en Frankrijk voeren een nek-aan-nekrace voor de leidersplaats in hun WK-poule. Allebei hebben ze zestien punten, maar de Zwitsers hebben een stapje voor dankzij hun beter doelsaldo. Frankrijk zal dus moeten winnen, wil het de koppositie overnemen. En in Zwitserland, zonder Thierry Henry, zal dat niet evident zijn. Zwitserland – Frankrijk, met commentaar van Stefan Van Loock. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT, en zondag om 13u20 en 21u3335, telkens op PRIME SPORT.

Zondag 9 oktober om 23U15 op PRIME SPORT
NFL: DALLAS - PHILADELPHIA

De NFL is back ! Elke zondag serveert Prime Sport u een spectaculaire topaffiche uit het American football. Vorig seizoen wonnen de New England Patriots de Super Bowl: kunnen zij hun titel verlengen ? Zet u schrap voor kick-off: nu zondag om 23u15, Dallas tegen Philadelphia. Commentaar is van Jurgen Nijs en John Van De Mergel. Heruitzending maandag om 18u op PRIME SPORT, en dinsdag om 18u30 op PRIME SPORT.

Dinsdag 11 oktober om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL: CORINTHIANS - FORTALEZA

Bij Fortaleza doen ze het niet met Ronaldo, wel met Rinaldo. Ook een Braziliaan, en bijna even efficiënt als z’n bijna-naamgenoot van Real Madrid. Rinaldo scoorde dit seizoen al tien keer. Tegen Corinthians, dat volop meestrijdt voor de landstitel, wil Rinaldo zijn doelpuntentotaal nog wat opkrikken. Corinthians – Fortaleza, dinsdag om 20u30 op PRIME SPORT: commentaar is van Tim Wielandt. Heruitzendingen dinsdag om 22u30, en woensdag om 8u en 15u, allemaal op PRIME SPORT.

Woensdag 12 oktober om 19u25 op PRIME SPORT2
INTERLAND: NEDERLAND - MACEDONIE

Oranje staat op een zucht van Duitsland 2006. En als de Nederlanders zaterdag niet verloren hebben in Praag, is het al zover. Anders volstaat een thuiszege tegen Macedonië om het pad naar het WK te effenen. Het legioen zal weer in groten getale aanwezig zijn: Nederland – Macedonië, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending donderdag om 22u20 op PRIME SPORT.

Woensdag 12 oktober om 20u40 op PRIME SPORT
INTERLAND: ENGELAND - POLEN

Engeland ontvangt op de slotspeeldag Polen. En wat is er mooier dan een rechtstreeks duel voor de eerste plaats in een WK-poule ? Polen heeft genoeg aan een punt, Engeland moet absoluut winnen. Worden het barrageduels of mogen de Engelsen rechtstreeks naar Duitsland ? Engeland – Polen, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending donderdag om 20u40 op PRIME SPORT.

Woensdag 12 oktober om 21u25 op PRIME SPORT2
INTERLAND: SERVIE&MONTENEGRO - BOSNIE

Servië, Montenegro en Bosnië, tien jaar geleden waren ze nog verwikkeld in een bloedige burgeroorlog. En nu zijn ze misschien samen op weg naar het WK in Duitsland. Alles wordt beslist op de slotspeeldag, en de Spanjaarden kunnen natuurlijk nog stokken in de wielen steken. Servië&Montenegro – Bosnië, met commentaar van Geert Heremans. Heruitzending om 22u40 op PRIME SPORT, en donderdag om 19u, ook op PRIME SPORT.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties