Gelijkspel voor VK Linden

bauwens guy
| 0 reacties
Gelijkspel voor VK Linden
Foto: © SC

Gelijkspel voor VK LInden

Ploegsamenstelling:
Mt St Guibert:
Michaël Pleugers, Missimiliano Casarano, David Jadot, David Conotte, Cedric Thibon, Vincent Scourneau, Eric Mathewe, Jose Diaz, Alexis Delferriere, Michaël Colla en Sang Geubel.

Reserven:
Nelson Vrins, Pierric Brison, Alexis Bradfer en Julien Maniet

VK Linden:
Gert Bauwens, Kim Bauwens, Gust Detienne, Tim Dupont, Kris Custers, Jimmy Van Geel, Wim Lenaerts, Faisale El Abouzi, Koen Neutjens, Gijs Detienne en Rob Ramon.

Vervangingen:
46': Bert De Bent ipv. Gijs Detienne
71': Rupert Kerremans ipv. Tim Dupont

Niet gespeeld:
Ian Stevens en Peter Leekens

Gele kaarten:
25' Vincent Scourneau (Mt St Guibert)
82': Eric Mathewe (Mt St Guibert)

Rode kaart:
21': David Jadot (Mt St Guibert)

Scheidsrechter: Miltiadis Rallis
Lijnrechters: Koen Vandoren en Henri Meyhi

Verslag:
VK Linden moest de verplaatsing naat Mt St Guibert ondernemen zonder de gekwetsten: Piet Behets, Kevin Servranckx, Luc Van de Panhuyzen en Benny Ronsmans, welke een paar verschuivingen in het elftal van VK Linden tot gevolg had. 
Van in 't begin van de wedstrijd werd het duidelijk dat VK Linden het niet gemakkelijk zou hebben op Waalse bodem. Met de soms erg partijdige leiding van het scheidsrechtertrio ten voordele van de thuisploeg hadden de spelers van VK Linden het erg moeilijk met de erg stug verdedigende spelers van St Guibert. Na een opstootje op de 21' kreeg David Jadot terecht rood door handgemeen op doelman Gert Bauwens na een voorgaande fout op zijn broer Kim. Nochtans met een nummerieke meerderheid kon VK Linden geen openingen creeëren op het wel erg klein speelveld en werden er weinig doelkansen weggegeven door de thuisverdediging.

Ruststand: 0 - 0

Bij de rust werd Gijs Detienne gewisseld en kwam bert De bent in zijn plaats maar ook dit kon de defensieve ingestelde thuisploeg niet in gevaar brengen. Bij een aanval van Tim Dupont, die zijn voorzet zag gekraakt, werd hierbij gekwetst aan de enkel en moest vervangen worden door Rupert Kerremans, een aanvaller meer bij VK Linden (71'). Als tegenzet wisselde Mont St Guibert zijn twee voorspelers tegen twee extra verdedigers en kwam VK Linden niet meer door de verdedigende vesting van de thuisploeg. Neem nog hierbij het herhaaldelijk tijdwinnen van de thuisdoelman Michaël Pleugers, waarbij hierook de scheidsrechter het niet nodig vond hiervoor een verwittiging te geven.
Vermelden we nog dat VK Linden slechts één open doelkans forceerde door een assist van Kim Bauwens tot bij Faisale El Abouzi die alleen voor de keeper kwam maar onbesuisd op de doelman besloot.
Met dit 2e gelijk spel blijft VK Linden nog altijd meedraaien aan de kop van het klassement op de tweede plaats met twee punten achterstand op RC Butsel en kunnen we ook vermelden dat VK Linden reeds 17 competitiewedstrijden ongeslagen is, vorig seizoen elf wedstrijden in 3e provinciale D en nu 6 wedstrijden in 2e provinciale B.

VOLGENDE WEEK EEN TOPWEDSTRIJD OP VK LINDEN:

ZONDAG 16 OKTOBER OM 15u

VK LINDEN - TIENEN UTD 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties