"Dong is de beste spits in tweede"

"Dong is de beste spits in tweede"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Volgens trainer Regi van Acker is Antwerp stilaan op toerental aan het komen. Dat de club thuis iets meer kan als op verplaatsing is duidelijk. Het feit dat het veld op de Bosuil veel groter is, maakt het des te moeilijker om op verplaatsing op een klein veldje te spelen.
 
De Antwerp-trainer Van Acker loofde na de wedstrijd tegen Tubeke wel zijn spits Dong Fangzhuo. “In principe is onze Chinees de beste spits uit de tweede klasse”, aldus de trainer. Het is geweten dat Dong enorm veel talent heeft, maar het zeer moeilijk heeft met de aanpassingen aan het Belgische voetbal. Ook de taal blijft een groot probleem, hoewel Dong hard zijn best doet om zich aan te passen. De spits die door Manchester United werd uitgeleend, liet ook tegen Tubeke weer enkele flitsen van onweerlegbare klasse zien. Na de wedstrijd tegen Tubeke negeerde Dong de pers compleet. Benieuwd of de aanvaller het ook volgende week tegen leider Dessel kan waarmaken.
 
Bij de Great Old beginnen ze te rekenen op een replay in de Beker van België. De ploeg zou dan eerst thuis mogen spelen tegen Philippeville en bij winst zouden ze dan KVSK United treffen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties