Analyse Zaterdagwedstrijden van nabij bekeken

bernie de vuyst
| 0 reacties
Zaterdagwedstrijden van nabij bekeken
Foto: © SC

Gisteren was er weer een aardig programma in tweede klasse. Er stonden maar liefst zeven wedstrijden op het programma. Voetbalkrant bekijkt ze allen van nabij.

Kortrijk ging met 0-2 winnen in Tubize. Jarakovic en Landu tekenden voor de West-Vlaamse overwinning.

KBHZ won de degradatietopper bij Geel met 1-2. De bezoekers kwamen op voorsprong via Sishuba. Op het halfuur bracht Van Geele de bordjes weer in evenwicht. Vijf minuten voor tijd schoot Pelic vanop de stip de Limburgers naar de overwinning.

Oostende en KVSK United kwamen niet verder dan een brilscore (0-0). Kansen waren er genoeg, vooral thuisspeler Vleminckx en bezoeker Pereira toonden zich actief.

Eupen graaide de drie punten mee in Virton. Geraerts zorgde voor de enige treffer van de wedstrijd (0-1).

Dessel nam thuis de maat van Antwerp (2-1). Vamesu en Piedfort scoorden voor de Kempzonen. Fedorow zette de netten bol voor The Great Old

Bergen haalde uit tegen Union (4-1). Njock was met drie doelpunten de grote man. Szcot trof eveneens raak voor de Henegouwers. Longrie prikte tegen.

RS Waasland pakte de volle buit in Deinze (1-3). Sluipschutter Arys, Keita en Bou-Sfia waren verantwoordelijk voor de Waaslandse treffers. Lambin lukte in de laatste minuut de eerreder met een prachtige omhaal. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties