Germinal Beerschot of FC De Kampioenen?

Philippe Crols
| 0 reacties
Germinal Beerschot of FC De Kampioenen?
Foto: © SC

Het gaat van kwaad naar erger met Germinal Beerschot. De Antwerpse fusieclub staat ondertussen troosteloos laatste en de supporters hebben daar nu wel hun buik van vol. 

Na de teleurstellende nederlagen en prestaties tegen Moeskroen en Brussels van de afgelopen weken namen de Germinal Beerschot - supporters hun spelers al stevig onder vuur. De spelersgroep werd tezamen met het bestuur gegijzeld. Nadat Germinal Beerschot zondagavond nog eens pijnlijk de boot in ging tegen degradatiekandidaat Roeselare met maar liefst 5-1 was het hek weer eens van de dam. Ongeveer 250 supporters barricadeerden de hoofdingang van het Olympisch Stadion. De spandoeken die ze hadden meegebracht lieten weinig of niets aan de verbeelding over. Op de spandoeken vonden we onder meer de opschriften 'Lafaards' en 'FC De Kampioenen' terug. 

Gelukkig voor de spelers van Germinal Beerschot werden de meeste spelers niet geconfronteerd met hun eigen supporters. De spelersbus werd namelijk afgeleid naar een andere plek dan de parking van het stadion. De spelers vertrokken dan van daaruit met eigen vervoer huiswaarts. Igor Lolo en Edwin Ouon moesten echter nog wel hun auto gaan halen op de parking van Germinal Beerschot en dat lukte niet meteen. Het duurde tot half twee vooralleer de rust terugkeerde op het Kiel. Kapitein Mario Cvitanovic wist de gemoederen te bedaren en zo konden Lolo en Ouon ook weer naar huis. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties