Crespo in de plaats van Vieri?

Crespo in de plaats van Vieri?
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant Diario Sport staat Christian Vieri in de belangstelling van enkele Spaanse clubs. De Italiaanse pers meent dan weer te weten dat indien Vieri AC Milan zou verlaten, de Milanese club Hernan Crespo zou willen terughalen.

Vieri is niet aan zijn beste seizoen als profvoetballer begonnen. Hij scoorde amper één keer voor de Rossoneri en is meer bankzitter dan het hem lief is. Wil de aanvaller deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Duitsland dan zal hij dringend meer moeten spelen.

De oplossing zou uit Spanje komen. Vooral Espanyol Barcelona is volgens de Spaanse pers een serieuze kandidaat om Vieri over te nemen. De 32-jarige spits speelde eerder al in de Primera Division bij Athletico Madrid.

Mocht Vieri vertrekken dan zou men in San Siro Hernan Crespo willen terughalen. De Argentijnse spits speelde vorig seizoen nog op uitleenbasis bij AC Milan en zijn familie woont nog steeds in Italië.

Bij Chelsea komt Crespo bovendien niet al te vaak aan de bak waardoor ook zijn kansen op deelname aan het WK verkleinen. Hij verklaarde afgelopen week wel in de pers dat er absoluut geen sprake is van een ruzie tussen hem en coach José Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties