Nieuwe datum voor topper

Steven Bologne
| 0 reacties
Nieuwe datum voor topper
Foto: © SC

De Kalendercommissie van de KBVB heeft vanmorgen een nieuwe datum gevonden voor de wedstrijden die vorig weekend zijn afgelast. De clash tussen Standard en Anderlecht gaat door op 14 december om 20u30.

De afgelastingen van vorig weekend hebben alweer voor enkele wijzigingen gezorgd in de strakke kalender van de Jupiler League. Er was de laatste dagen discussie over een nieuwe speeldatum voor de topper tussen Standard en Anderlecht. De KBVB stelde meteen voor om de wedstrijd op 14 december te laten doorgaan, maar daar konden de Rouches zich niet in vinden omdat ze op 16 december al een ontmoeting met Lierse op het programma hadden. Aangezien de reglementaire 69 uren tussen twee wedstrijden niet werd gerespecteerd kon 14 december dus niet voor de leider.

Om die reden verplaatste de  kalendercommissie de wedstrijd Lierse – Standard naar zondagavond 18 december zodat op woensdag 14 december de topper tussen de huidige nummer 1 en 2 kan plaatsvinden. Ook de andere wedstrijden zullen op 14 december worden ingehaald. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties