Onyewu speelt gewoon mee tegen Anderlecht

Philippe Crols
| 0 reacties
Onyewu speelt gewoon mee tegen Anderlecht
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Oguchi Onyewu zal volgende week gewoon meespelen in de topper tegen Anderlecht. Daar zag het door een schorsing nochtans niet naar uit, maar daar heeft de Arbitragecommissie van de Sport anders over beslist. 

Oguchi Onyewu kreeg, ondertussen toch al zo'n twee maanden geleden, op een week tijd twee maal rood onder de neus geschoven. Dat gebeurde zowel tegen Germinal Beerschot als Racing Genk na natrappen. Aanvankelijk kreeg de Amerikaan twee maal twee speeldagen schorsing. Bij de Belgische Voetbalbond slaagden ze er echter in om deze twee speeldagen in mekaar te laten overlopen. Standard wilde dat zijn verdediger dus maar drie speeldagen schorsing opgelegd kreeg. Dat werd echter geweigerd. 

Standard trok daarop naar de Arbitragecommissie. Die heeft op haar beurt de beslissing opgeschort. Daardoor kan Onyewu wel gewoon meespelen tegen Anderlecht en dat is natuurlijk goed nieuws voor de Luikenaars. De Arbitragecommissie heeft de beslissing uitgesteld tot begin januari 2006. Dat is dus maar liefst drie maanden na de feiten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties