Punt volstaat voor Bolton

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Punt volstaat voor Bolton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bolton Wanderers heeft zich na een gelijkspel tegen Sevilla verzekerd van de kwalificatie voor de volgende ronde.  De bezoekers worden groepswinnaar, met even veel punten als Zenit Sint-Petersburg.  Beide teams hebben één puntje meer dan Bolton en twee meer dan het uitgeschakelde Besiktas.
 
Bolton had genoeg aan één punt voor de kwalificatie, terwijl de bezoekers al zeker waren van de volgende ronde.  Sevilla startte dan ook met een sterk vertimmerd elftal.  Na een afwachtend begin waren de beste kansen voor de thuisploeg.  Diouf, Jaidi en Okocha vonden echter de weg naar de netten niet.  Nog in de eerste helft was er ook nog appel voor strafschop na een fout op Diouf, maar scheidsrechter Weiner ging daar niet op in.  Het was zelfs nog Sevilla dat het dichtst bij de openingstreffer kwam.  Luis Fabiano zag zijn poging echter op het doelkader stranden.  
 
Bolton-coach Allardyce greep met drie vroege wissels in en zijn tactische aanpassingen leken resultaat te hebben.  Invaller N’gotty zette zijn team op een corner van Fadiga immers op voorsprong.  Nog geen tien minuten later hingen de bordjes alweer in evenwicht.  Adriano sleepte in de eerste wedstrijd met inzet van zijn team op Engelse bodem nog een gelijkspel uit de brand.  Nakata miste nog een mooie kans om de drie punten thuis te houden, maar beide teams toonden zich logischerwijze tevreden met een gelijkspel.  
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties