Ronaldinho: 'Lampard en Henry naar Barça'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ronaldinho: 'Lampard en Henry naar Barça'
Foto: © SC

Ronaldinho, de aanvallende middenvelder van Barcelona, heeft na de uitwedstrijd tegen Cadiz de aanwezige pers verrast. De Braziliaan had het niet over de partij die Barça -hoe kan het ook anders- won, maar wel over mogelijke inkomende transfers. 

Ronaldinho zei dat hij denkt dat Frank Lampard van Chelsea en Thierry Henry van Arsenal tijdens de zomer het vedettenteam van de Catalanen zullen komen vervoegen. Henry wordt al een tijdje gelinkt aan Barça. Zijn contract bij Arsenal loopt nog tot 2007, maar de Fransman weigert voorlopig om dat te verlengen. Ook de slechte prestaties van Arsenal dit seizoen (de club staat al op 20 punten van leider Chelsea) zullen Henry er natuurlijk niet van weerhouden om te vertrekken. Frank Lampard losweken zal al iets moeilijker zijn. De Engelse international tekende nog niet zo lang geleden een nieuw contract bij de Londenaars. Dat levert hem maar liefst 100.000 euro per week op. Jawel u leest het goed. Bovendien doet Chelsea het zowel in de competitie als in de Champions League verre van slecht.

Onlogisch is de uitspraak van Rondaldinho in verband met Lampard niet echt. Zoals ondertussen bekend is zou middenvelder Deco Barcelona moeten verlaten om zo een grote transfer te kunnen bewerkstelligen. Als Deco dus zou vertrekken komt er naast heel wat geld ook een plaatsje op het middenveld vrij. Ronaldinho zou het naar verluidt fantastisch vinden mocht hij met Lampard kunnen samenspelen. In Henry herkent hij naar eigen zeggen dan weer veel van zichzelf.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties