Monaco heeft Valencia-spits beet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Monaco heeft Valencia-spits beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valencia is één van zijn overbodige spitsen kwijt. De Italiaanse prijsschutter Marco Di Vaio speelt na de winterstop voor het Franse AS Monaco. Di Vaio wilde Valencia absoluut verlaten omdat hij vreest dat hij zijn stek in de Italiaanse nationale ploeg zal kwijtraken door een gebrek aan wedstrijdritme. 

Het is wel zo dat Monaco de spits huurt van de Spanjaarden. Toch verwacht Di Vaio dat zijn verhaal bij Valencia ten einde is. Hij is van mening dat als de club hem echt wilde, hij ook wel een kans zou gekregen hebben. 

Di Vaio verhuisde in 2004 naar Valencia. De Spaanse club betaalde ruim tien miljoen euro voor de aanvaller van Juventus Turijn. Maar zijn verblijf op het Iberisch schiereiland werd allerminst een succesverhaal. In zijn eerste seizoen wist de 29-jarige prijsschutter nog elf keer te scoren, maar de afgelopen maanden komt hij maar sporadisch in actie. De Spaanse coach Quique Sanchez Flores geeft in de spits de voorkeur aan David Villa en Mista. Di Vaio wist vorig seizoen nog te scoren in het Champions League-duel uit bij Anderlecht. Het werd toen 1-2 voor de Spanjaarden. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties