Westerlo lonkt naar Mutavdzic

Philippe Crols
| 0 reacties
Westerlo lonkt naar Mutavdzic
Foto: © SC

VC Westerlo heeft er ook een goede heenronde opzitten. De club staat in de top-vijf en bekert ook na nieuwjaar nog verder. Alleen heeft Westel nogal een smalle kern en daar moet misschien wel eens iets aan gedaan worden. 

Westerlo zou daarbij volgens enkele kranten aan de Joegoslavische middenvelder Alexander Mutavdzic denken. Die komt bij Standard namelijk toch zelden of nooit van de bank. Mutavdzic kwam in 1999 naar België. Hij speelde tot 2002 voor Germinal Beerschot en daarna ging hij dus naar Standard waar hij nooit echt furore wist te maken. Hij stond nog maar 15 keer in de basis bij de Luikenaars en wist amper één keer te scoren. Als je weet dat de middenvelder dus als sinds 2002 in Luik vertoeft zijn dat dus niet echt cijfers om van achterover te vallen. Mutavdzic ligt trouwens nog maar tot juni volgend jaar onder contract in Luik. 

Westerlo kreeg ook nog slecht nieuws te horen. Het zal Marc Wagemakers een zestal weken moeten missen. In de gewonnen bekerwedstrijd tegen Lierse (1-2) liep hij twee gebroken ribben op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties