Bod op gronden Scarletstadion

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bod op gronden Scarletstadion
Foto: © SC

KV Mechelen nam dinsdag kennis van een bod op de gronden van het Scarletstadion Achter de Kazerne én de jeugdacademie door de firma Bofin.

De firma Bofin en Willy Van den Wijngaert, ex-voorzitter van Malinwa, deden bij vereffenaar Dubaere een bod van 3.250.000 euro op zowel de gronden waar het Scarletstadion Achter de Kazerne gevestigd is als de gronden waar de jeugdacademie zich bevindt.

De vereffenaar neemt hierbij voorlopig nog geen standpunt in omdat hij enkel een bod kan aanvaarden op de gronden waar het stadion staat. Het zijn immers enkel deze gronden die bij de vereffening in handen van de vereffenaar zijn gekomen. Dhr. Dubaere heeft dan ook aan Bofin gevraagd om het bod verder toe te lichten. Bovendien was het bod afhankelijk van enkele juridische voorwaarden terwijl dergelijk bod onafhankelijk moet zijn van verdere voorwaarden.

Yellow-Red KV Mechelen zelf beraadt zich ondertussen of ze het bod dat vorig jaar door de club werd uitgebracht nog formeler en concreter zal maken. Voorlopig blijft het dus wachten op een nadere toelichting van Bofin en het daaruitvolgende standpunt van vereffenaar Joan Dubaere.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties