In de voetsporen van O'Shea en Chadwick

Dirk Pieters
| 0 reacties
In de voetsporen van O'Shea en Chadwick
Foto: © SC

Lee Martin en Andy Welsh kwamen woensdag voor het eerst op het oefenveld van Antwerp. Voor trainer Andy Welsh was het de tweede kennismaking met Antwerp. De nieuwe hulptrainer van Regi Van Acker mocht ook ineens de eerste training geven.  
 
Ook Lee Martin was aanwezig op die training. Zoals van een echte Engelsman verwacht wordt? stond de 19-jarige Martin in t-shirt zich te amuseren. "In Manchester zijn we verplicht op deze manier te trainen. Ach, je went er wel aan. In Engeland is het trouwens kouder op dit moment”, aldus Martin.
 
Voor Martin is de opdracht duidelijk. Antwerp zo snel mogelijk proberen te helpen en daarna in de voetsporen treden van spelers als O’Shea en Chadwick. "Manchester vroeg me om naar hier te komen en mijn best te doen. Dat is dan ook wat ik van plan ben." Martin verhuisde in 2003 van Wimbledon naar Old Trafford, waar hij meteen één van de sterkhouders was bij de invallers.   
 
Martin is nu nog de nieuwste speler op de Bosuil, maar volgende week zakken ook Jones en Eckersley af naar Antwerpen. Over de wedstrijd van zaterdag kan Martin niets zeggen. “Spelen we tegen Union zaterdag? Nooit van gehoord. Maar dat is niet abnormaal, zeker”, aldus een lachende Martin.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties