Vier nieuwe scheidsrechters in eerste

Vier nieuwe scheidsrechters in eerste
Foto: © SC

Na de winterstop zullen vier nieuwe scheidsrechters toegevoegd worden aan het scheidsrechterscorps van eerste nationale. De meest in het oog springende ref is Jérôme Efong Nzolo, hij wordt de eerste kleurling-scheidsrechter in de hoogste voetbalklasse.

Raf Bylois, afkomstig uit de provincie Limburg, zal in de komende weken en maanden aangeduid kunnen worden om wedstrijden te leiden in eerste klasse. Zijn eerstvolgende optreden staat genoteerd in de wedstrijd Cappellen-Harelbeke, voorlopig dus nog geen aanduiding in 1e.
 
De West-Vlaming Geert Barbry is de tweede nieuweling. Voorlopig krijgt ook hij nog geen aanduiding op het hoogste niveau. Hij zal in de komende weken actief zijn in tweede en derde klasse waar hij respectievelijk Kortrijk-Bergen en Dender-Maldegem zal leiden.  
 
De Luikenaar Gaëten Simon zal debuteren als vierde scheidsrechter in de wedstrijd Germinal Beerschot-Anderlecht. De wedstrijd gaat door op vrijdagavond 27 januari.

Tot slot zal ook de goedlachse Jérôme Efong Nzolo te zien zijn. Hij begint er aanstaande zaterdag al aan als vierde scheidsrechter in de wedstrijd tussen Standard en Zulte Waregem. De week erop zal hij de fluit ter hand nemen in de wedstrijd FC Brussels-Lokeren.

lees ook >>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties