Prime brengt marathonuitzending

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime brengt marathonuitzending
Foto: © SC

Prime Sport pakt deze week uit met een heuse marathonuitzending. Op zondag 22 januari heeft de sportzender drie wedstrijden op rij mét studicommentaar geprogrammeerd. Het gaat om de partijen Manchester United - Liverpool, Lens - Monaco en Lyon - Auxerre.

Uiteraard is er nog veel meer voetbal op Prime. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 21 januari om 13u40 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: EVERTON - ARSENAL

Tegen M’Brough begon Arsenal, met Henry op kop, nog voor de rust al aan de gallery play. De contractbesprekingen met de Fransman werden onlangs opnieuw geopend en dat zorgde voor heel wat opluchting in Londen. Met 150 copmetitiedoelpunten is hij nu samen met Cliff Bastin absoluut recordhouder bij Arsenal. Nu de kans bestaat dat hij blijft, staat het zo goed als vast dat hij op korte termijn Bastin achter zich laat. Misschien dit weekend op Everton al? Everton – Arsenal, zaterdag om 13u40 met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending om 15u55 op PRIME SPORT2 en om 17u55 op PRIME SPORT en zondagochtend om 9u10 op PRIME SPORT2.


Zaterdag 21 januari om 15u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: TOTTENHAM – ASTON VILLA

Aston Villa komt dezer dagen ongewild in het nieuws. Een wanna-be-sjeik die de club zogezegd wil overnemen, polste naar de interesse van de Engelse bondscoach Sven-Goran Eriksson om manager te worden van de club. De Zweed gaf te kennen dat hij het idee wel genegen is in ruil voor een riant salaris. Hij zou tegelijk ook David Beckham telefonisch polsen i.v.m. een verhuis naar Villa Park. In Birmingham zijn ze best wel ambitieus maar hadden ze met dit scenario rekening gehouden? Tottenham – Aston Villa, zaterdag om 15u55 met commentaar van Stefan Van Loock. Heruitzending om 17u40 op PRIME SPORT2, zondagochtend om 7u25 op PRIME SPORT en om 10u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 21 januari om 21u30 op PRIME SPORT2
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Man. City – Man. United en Liverpool-Tottenham. Tania Prinsier kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u30, op PRIME SPORT2. Heruitzending om vijf minuten voor middernacht op PRIME SPORT. Er is ook nog een herkansing op zondag, om 11u25, 13u55 op PRIME SPORT en om 16u10 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 21 januari om 19u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: ZARAGOZA - ATLETICO

Coach Bianchi buiten en ontevreden fans die hun ongenoegen over de huidige gang van zaken uiten met slogans op de stadionmuren. Kortom, business as usual bij Atletico. De nieuwe coach, Pepe Murcia, blijft er rustig onder en zegt dat de situatie niet alarmerend is ondanks de reeks van elf wedstrijden zonder overwinning en verlies in de Copa del Rey tegen Zaragoza. Datzelfde Zaragoza behaalde 16 op 18 en ontvangt de Madrilenen deze week woensdag voor de beker en zaterdag in competitieverband. Duwen ze los colchoneros (de matrassenmakers!) nog dieper in de put? Zaragoza – Atletico, zaterdag om 19u55 met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzendingen zijn er op zondag om 9u40 op PRIME SPORT en om 12u40 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 21 januari om 21U55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: REAL MADRID - CADIZ

Iedereen mag dan wel de mond vol hebben van het spel van Ronaldinho maar van een Zinedine Zidane in vorm kan de jonge Braziliaan nog altijd iets leren. Zizou liet Real weer vloeiend spelen en leidde z’n team met een loepzuivere hattrick naar de overwinning tegen Sevilla. Trekken ze de lijn door tegen het kleine Cadiz? Real Madrid – Cadiz om 21u55. Commentaar is van Gui Polspoel. Heruitzendingen zondag om 11u55 op PRIME SPORT en om 14u25 op PRIME SPORT2. U krijgt ook een ruime samenvatting om 16u25 op PRIME SPORT.

Zondag 22 januari om 14u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: FEYENOORD - RODA

Keizer Leo Beenhakker I is op zoek naar een rechtsbuiten voor z’n elftal dat deze zomer wereldkampioen moet worden in Duitsland. Via een stamboomonderzoek kwam hij terecht bij ene Diego Biseswar, Nederlands U17-international, die aan moederskant een bloedband heeft met Trinidad en Tobago. Aangezien de rechtsbuiten van Feyenoord alles in zich heeft om te schitteren in een WK-finale, zal Leo I hem opeisen en hem belasten met deze taak. Nederland verliest mogelijk een ster en de wereldtitel, alweer… Feyenoord – Roda wordt van commentaar voorzien door Wilfried Mostinckx en heruitgezonden om 16u40 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok.

Zondag 22 januari om 16u50 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: MAN. UNITED – LIVERPOOL, Match van de Week

Iedere week licht Prime er één van de topaffiches uit en houdt die onder de microscoop. En deze week is ons oog gevallen op een Engelse klassieker: Man. United - Liverpool. Beiden beweren tegen beter weten in dat ze Chelsea het vuur nog aan de schenen kunnen leggen maar minstens één van hen zal dit weekend punten verliezen. Wanneer twee honden vechten om een been… Wim Heidbüchel is onze commentator op Old Trafford. Bram Lambert peilt in de studio naar de analyse van Gunter Jacob. Heruitzending om 20u15 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok.


Zondag 22 januari om 19u05 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LENS - MONACO

Lyon wordt met een straatlengte voorsprong kampioen en toch blijft de Franse competitie boeien. Dit hebben we vooral te danken aan de het peleton van negen clubs die elkaar in evenwicht houden door afwisselend een steek te laten vallen. Lens en Monaco behoren tot die olijke bende. Het prinsdom haalde zopas het Italiaanse koningskoppel Di Vaio-Vieri binnen. Of zij in staat zijn om te regeren in het prinsdom, valt nog af te wachten. Lens – Monaco wordt van commentaar voorzien door Gui Polspoel. Maandagochtend is er heruitzending in het ochtendblok.

Zondag 22 januari om 20U50 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LYON – AUXERRE, Match van de Week

Auxerre zou graag gaan winnen in het Stade Gerland. Niet dat het zo hoopt om Lyon nog te kunnen bedreigen maar de drie punten en de mentale boost zouden mooi meegenomen zijn in de strijd om de tweede plaats. Hopelijk is Pieroni voldoende ontlast zodat hij een basisplaats en misschien wel een hoofdrol kan opeisen in deze topper. Carlo Wilmots volgt Lyon – Auxerre, onze tweede Match van de Week, op de voet en Bram Lambert peilt in de studio naar de analyse van Gunter Jacob. Op maandag wordt deze opnieuw uitgezonden in het ochtendblok.

Maandag 23 januari om 20u00 op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In een klein uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Premier League, de Eredivisie, de Ligue 1 en de Primera Division:


PRIMERA DIVISION Overzicht van de twintigste speeldag met o.a. Real Madrid – Cadiz en Zaragoza – Atletico Madrid.


LIGUE 1 Overzicht drieëntwintigste speeldag met oa Lens-Monaco en Lyon-Auxerre.


Premier League Overzicht van de drieëntwintigste speeldag met o.a. Man. United-Liverpool, West Ham- Fulham.


Eredivisie Overzicht van de twintigste speeldag met o.a. Feyenoord-Roda, PSV-RKC.


BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55 op PRIME SPORT, en dinsdag om 16u30 op PRIME SPORT en om 21u30 op PRIME SPORT2.


Maandag 23 januari om 20u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: WEST HAM - FULHAM

West Ham is een toonbeeld van continuïteit. Sinds hun oprichting in 1900 hebben ze nog maar 10 managers gekend. De laatste 12 jaar werd het naar Hammersnormen een wespennest met als gevolg dat ze al aan hun derde manager zitten sinds 1994. Huidig manager Alan Pardew kan eind dit decennium beginnen vrezen voor z’n job. West Ham – Fulham, commentaar is van Gui Polspoel. Herutzending dinsdag in het ochtendblok en om 17u45 op PRIME SPORT2.


Dinsdag 24 januari om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Auxerre of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT, woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Lyon-Auxerre en Lens – Monaco.

Dinsdag 24 januari om 20u00 op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending om 23u op PRIME SPORT en woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Zaragoza – Atletico en Real Madrid – Cadiz.

Dinsdag 24 januari om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL (Paulista): SAO PAULO – SAO CAETANO

In Brazilië spelen de clubs 2 verschillende competities per jaar. Vooraleer het Braziliaanse kampioenschap van start gaat, vindt er in elk van de 27 staten een regionale competitie plaats. Van half januari tot half april brengen we u de interessantste partijen uit de Paulista, de competitie van Sao Paulo. Sao Paulo, onlangs winnaar van de intercontinentale beker na winst tegen Liverpool, liet het dit seizoen wat afweten in de nationale competitie. Dinsdag gaan ze op zoek naar eerherstel in ‘hun’ competitie tegen Sao Caetano. Commentator is Tim Wielandt. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT2, woensdag om 15u15 en 20u op PRIME SPORT.


Donderdag 26 januari om 20u30 op PRIME SPORT

BRAZILIAANS VOETBAL (Paulista): SANTOS - MARILIA

In Brazilië spelen de clubs 2 verschillende competities per jaar. Vooraleer het Braziliaanse kampioenschap van start gaat, vindt er in elk van de 27 staten een regionale competitie plaats. Van half januari tot half april brengen we u de interessantste partijen uit de Paulista, de competitie van Sao Paulo. Santos verkocht z’n wonderkind Robinho aan Real Madrid en eindigde tiende in de nationale competitie. Nu gaan ze net als Sao Paulo op zoek naar een beter resultaat in de Paulista. Commentator is Gui Polspoel. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties