Komt Genk in het spoor van top-3?

Kristof Blomme
| 0 reacties
Komt Genk in het spoor van top-3?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk neemt het om 18 uur op tegen Charleroi. Na het puntenverlies van zowel Standard als Anderlecht kunnen de Genkenaars een goede zaak doen met het oog op Europees voetbal. Winnen de Limburgers, dan komen ze op de vierde plaats, op vier punten van het leidersduo. 

Charleroi staat voorlopig nog op de twaalfde plaats. Als de Walen de drie punten thuis weten te houden komen ze, met Roeselare, op een gedeelde twaalfde plaats. Bij de Karolo's maakt Serebrennikov, die gehuurd wordt van Club Brugge, meer dan waarschijnlijk zijn debuut op het middenveld. Siquet, die wegens knieperikelen gestopt is, is er vanzelfsprekend niet meer bij. Ook Varga en Chabaud zijn nog buiten strijd. 

Vermoedelijke opstelling: Laquait; Defays, Kere, Ciman, Reina; Serebrennikov, Kraouche, Oulmers, Brogno; Akgül, Sterchele.

Bank: Lahaye, Detal, Orlando, Camus, Forschele, Christ en Theophile.

Bij Racing Genk zijn er een pak afwezigen. Sigurdsson, Matoukou, Claessens, Daerden, Engelaar, Wamfor en Soetaers zijn er niet bij. Ook Beslija zit niet in de kern. Een teken aan de wand? Hierdoor komen Sebastien Pocognoli, die een uitstekende indruk liet op oefenstage en Verdonck in de ploeg. Vandenbergh, die vierde werd in het referendum van de Gouden Schoen, krijgt waarschijnlijk ook nog eens een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling: Moons; Cornelis, Verdonck, Mikulic, Vandooren; Oliseh, Chatelle, Defour, Pocognoli; Peeters, Vandenbergh.

Bank: Bailly; Haroun, Van Goethem, Remacle, Ogunjimi, Soley en Stojanovic. 

Scheidsrechter in het Stade du Pays de Charleroi is Ver Eecke.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties