Van Holsbeeck komt het uitleggen in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Holsbeeck komt het uitleggen in Studio 1
Foto: © SC

Zondagavond blikt Frank Raes in 'Studio 1' omstreeks 23.00 uur  terug op de 20ste speeldag in de Belgische eerste klasse. Hij krijgt daarbij het gezelschap van Gilles De Bilde en Jan Mulder. Ook op maandag is 'Studio 1' op post.

Eind jaren ’60 stal Jan Mulder als midvoor van Anderlecht de harten van alle paarswitte fans. Met onverwachte acties, veel Sturm und Drang en af en toe een relletje zette hij zijn tegenstanders vaak op het verkeerde been. Tegenwoordig is hij een gevierd analist, schrijver en columnist voor onder andere Talpa, De Volkskrant, Humo en zondag voor Studio 1.

Anderlecht kan moeilijk tevreden zijn met de eerste ronde van de competitie. Het beloofde champagnevoetbal blijft uit. De prestaties van paarswit zijn verre van constant. De keuzes van trainer Franky Vercauteren worden niet altijd even goed gesmaakt door de supporters. Er worden vragen gesteld over de transfer van Walter Baseggio naar Treviso. En wie kan de vragen beantwoorden als het niet goed gaat met Anderlecht? Herman Van Holsbeeck, de manager. Zondag zit hij aan tafel bij Frank.

In 'Pinanti is pinanti' gaat Westerlo-verdediger Mario Verheyen op zoek naar een tweede overwinning. In zijn eerste duel versloeg hij Frédéric Dupré, de pinanti-revelatie van Zulte Waregem. De nieuwe tegenstander van Mario Verheyen heet Darko Pivaljevic. De Servische aanvaller scoorde de voorbije jaren aan de lopende band voor Antwerp, Charleroi en sinds vorig seizoen voor Cercle Brugge. Of hij in het Koning Boudewijnstadion Mario Verheyen en doelman Philippe Vande Walle kan verslaan, ziet u zondag in Studio 1.

Studio 1, elke zondagavond omstreeks 23.00 uur live op Eén.

Op maandag praat Filip Joos na Germinal Beerschot - Anderlecht verder met Bart Goor.
Een reportage over Dosunmu, het goudklompje van GBA.
We kijken met de geschorste Zulte Waregem-speler Dupré vanuit de tribune naar La Louvière-Zulte Waregem.
En nog een opvallend feit uit de actualiteit van de 20ste speeldag.

Studio 1, op maandag 30 januari om 23.20 uur op Eén.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties