Laatste transferberichten uit Gent *UPDATE*

Olivier Niclaus
| 0 reacties
Laatste transferberichten uit Gent *UPDATE*
Foto: © SC

31 januari is bij veel ploegen een heel drukke dag en dat is bij AA Gent niet anders. Na de met 6-0 gewonnnen reservenwedstrijd tegen Cercle Brugge werden de transfergeruchten opnieuw nieuw leven ingeblazen.

In die oefenpot gisteren was er geen spoor van het Chileense talent Beausejour. De aanvallende middenvelder, die van nabij gevolgd wordt door de Oost-Vlaamse club, diende gisteren zich aan te melden voor de reservenwedstrijd maar kwam niet aan de bak. Een speler die des te meer van zich liet spreken was de aanvaller met de welkinkende naam Ernest Nfor Webnje. De Kameroener, die eerder al bij Anderlecht en Lokeren testte, scoorde maar liefst vier van de zes doelpunten en had dus een mooie sollicitatiebrief in petto voor De Witte & co.

Naast deze eventuele ingaande transfer is er vandaag ook nieuws te rapen over eventuele vertrekkers. Cercle Brugge wil keeper Mollez terughalen naar Brugge. Mollez, momenteel invallersdoelman voor het Gentse monument Frédéric Herpoel, speelde vorig jaar al voor de groen-zwarten en groeide uit tot een belangrijke schakel. [AN]

*UPDATE*

De website van KAA Gent meldt dat de Chileen Jean Beauséjour, ondanks zijn afwezigheid in de reservenwedstrijd van gisteren tegen Cercle Brugge, vandaag toch tot een overeenkomst is gekomen met het clubbestuur. De talentvole ex-speler van het Zwitserse Serviette Genève komt over van het Braziliaans Grémio en tekende een contract voor anderhalf seizoen.

De club maakt ook nog bekend dat de tegenvallende Macedoniër Jovica Trajcev voor zes maanden wordt uitgeleend aan Deinze, de nummer laatst uit de tweede klasse. De verdedigende middenvelder vervoegt aldus spits Mladenovic die dit weekend al zijn krabbel zette bij Deinze.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties