Vercauteren doet seizoen uit

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vercauteren doet seizoen uit
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Franky Vercauteren blijft zeker tot het einde van dit seizoen trainer van Anderlecht. Dat maakte het bestuur van de Brusselse club vandaag bekend. Anderlecht kwam met het volgende persbericht naar buiten:

De Directie van de RSC Anderlecht - gesteund door de raad van beheer - heeft beslist het vertrouwen in Frank Vercauteren als hoofdtrainer zeker tot eind dit seizoen te behouden, onafhankelijk van de resultaten van de komende wedstrijden.

Deze beslissing heeft als doel een einde te maken aan alle speculaties over de toekomst van RSCA, een punt te zetten achter de huidige onzekerheden en om zowel onze spelers als onze supporters op de hoogte te brengen.

In tegenstelling tot wat bepaalde media insinueren, heeft de club niet de intentie om nu een nieuwe trainer aan te trekken.

De Directie van de club begrijpt de kritiek van pers en supporters maar doet een beroep op iedereen: leidinggevenden, spelers, trainers en natuurlijk ook de trouwe supporters van RSC Anderlecht om de club te steunen en aan te moedigen. Die steun zal ons zonder enige twijfel helpen om de moeilijke momenten die we momenteel kennen, te overwinnen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties