Portillo overweegt een langer verblijf

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portillo overweegt een langer verblijf
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Club-supporters zullen het met plezier lezen. Javier Portillo ziet op dit moment een verlengd verblijf bij Club Brugge best zitten. De gehuurde Spanjaard van Real Madrid zegt dit vandaag in Het Laatste Nieuws. Veel zal er mee te maken hebben dat hij eindelijk het vertrouwen krijgt dat hij nodig had én misschien ook wel het feit dat zijn vriendin – een Spaans fotomodel - op bezoek is in Brugge. Als hij blijft zal het niet voor het weer zijn want: “Met dit weer zet ik echt geen voet meer buiten.”
 
“Ik heb het hier getroffen in Brugge. De sfeer die deze stad uitademt heeft iets magisch. Ik betrap mezelf erop weinig aan Madrid te denken in rustige momenten.” De relatie tussen de trainer Jan Ceulemans en Portillo is ook veel verbeterd: “Hij complimenteert me als ik iets goed doe, en wijst me kordaat op de dingen die beter kunnen.”
 
Van het niveau van de Belgische competitie is hij best tevreden, enkel is het veel meer afgesteld op de verdediging. “Hier staan de supporters ook echt achter hun ploeg en steunen ons elke wedstrijd. In Spanje is dit vaak anders, hier niet. Als we winnen, gelijkspelen of verliezen de fans blijven ons steunen.” Of hij volgend jaar nog bij Club speelt zal afhangen van de trainer. “Als de trainer wil dat ik in  Brugge blijf en hij zegt me dat persoonlijk, dan wil ik dat overwegen.”
 
Veel zal ook afhangen van Real Madrid, dat een hoog transfergedrag op de kop van Portillo plaatst. In de rubriek “Vragen staat vrij” op het forum van Club Brugge zegt Marc Degryse dat het keihard onderhandelen wordt en dat Real Madrid heel wat water in de wijn zal moeten doen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties