Pinelli: "Omkoopverhalen zijn fabeltjes"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Pinelli: "Omkoopverhalen zijn fabeltjes"
Foto: © SC

Voor La Louvière wordt zondag 5 februari een levensbelangrijke dag. Om 18 uur trekt de ploeg naar Sclessin om er Standard te bekampen. En wanneer de wedstrijd afgelopen is, zullen de spelers zich naar het dichtstbijzijnde televisiescherm haasten om te kijken naar de nu al ophefmakende reportage van Panorama.

Morgen om 20u20 zendt Canvas immers een reportage uit over de beruchte omkoopaffaire. Volgens de VRT zullen daarin namen van enkele betrokkenen vallen, waarbij vooral de naam La Louvière vaak opduikt. Toch blijven spelers en technische staf hun handen wassen in onschuld. Zo ook de jonge Julien Pinelli.

"Volgens mij zijn het allemaal fabeltjes, leugens zelfs", vertelt Pinelli in Het Nieuwsblad. "Ik heb op deze club nooit een Chinees gezien en ik ben nog nooit gecontacteerd voor een of andere louche deal. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook geldt voor mijn ploegmaats."

"Ik zal alleszins niet op hun lijstje van Panorama staan en ik ga ervan uit dat er geen enkele speler van La Louvière beschuldigd zal worden. Waarom moet voetbal altijd om geld draaien? Ik voetbal voor mijn plezier. Waarom zou ik dan alles op het spel zetten in een omkoopaffaire?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties