Blessure Kompany brengt toptransfer niet in gedrang

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Blessure Kompany brengt toptransfer niet in gedrang
Foto: © SC

De nieuwe blessure van Vincent Kompany brengt een toptransfer niet in het gedrang. Dat vertelde zijn manager Jacques Lichtenstein in Het Laatste Nieuws.

Kompany heeft gewoon pech. "Nu gaat het om een ontwrichte schouder. Dat kan elke voetballer overkomen en het is geen drama. Vincent heeft pech, meer is er niet aan de hand. De rugblessure waarmee Vincent in het begin van het seizoen sukkelde, baarde ons meer zorgen."

Lichtenstein denkt dus niet dat de grote clubs zullen afhaken vanwege die blessures. Kompany komt immers onmiddellijk op hoog niveau terug en dat appreciëren de trainers.

"Ik weet stilaan ook hoe bij topclubs wordt geredeneerd als ze een goede speler op het oog hebben. Daar wordt gekeken naar de kwaliteit, niet naar de kwantiteit. Met andere woorden: iemand als Liverpool-manager Rafael Benitez weet intussen heus wel wat Vincent Kompany kan en staart zich niet blind op het feit dat hij de voorbije maanden zo weinig heeft gespeeld." 

Hij haalde ook het voorbeeld van Ruud van Nisterlrooy aan. Manchester United heeft hem ook nog gehaald, ondanks een zware knieblessure. 

Dat Lichtenstein de voorbeelden van Liverpool en Manchester United aanhaalde, wil niet direct zeggen dat Kompany naar één van die clubs zal trekken. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties