Wedstrijd tegen Moeskroen laat zijn sporen na

Wedstrijd tegen Moeskroen laat zijn sporen na
Foto: © SC

Eerder kon u al op Voetbalkrant.com lezen dat RSC Anderlecht een tijdje niet meer zal moeten rekenen op de diensten van Grégory Pujol. Tevens heeft de wedstrijd tegen Moeskroen op heel wat spelers van paars-wit sporen achtergelaten. Iedereen zou echter fit moeten geraken voor de volgende opdracht.

Naast Pujol hebben ook in het aanvallend compartiment Serhat Akin, Nicolas Frutos, Oleg Iachtchouk en Christian Wilhelmsson allen pijn. Akin heeft last van een contractuur aan de linkerhamstring. Frutos en Iachtchouk sukkelen met de enkel, terwijl Wilhelmsson weer last heeft van de achillespees. De Zweed verscheen maandag niet op het oefenveld.

Yves Vanderhaeghe heeft last van de voet nadat hij er tegen Moeskroen een trap op kreeg. Mark De Man sukkelt men een kneuzing aan het linkeronderbeen, terwijl Silvio Proto lichtjes ziek is. Algemeen wordt verwacht dat Anthony Vanden Borre, Mbo Mpenza en Lamine Traore één dezer dagen gaan aansluiten bij de groep. Enkel voor Vincent Kompany is dat nog te vroeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties