Makaay raadt Van Bommel Bayern aan

Philippe Crols
| 0 reacties
Makaay raadt Van Bommel Bayern aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de midweek staan er weer enkele oefeninterlands, gespreid over de hele wereld, op het programma. Roy Makaay maakt gebruik van deze periode om Van Bommel te overhalen naar Bayern te komen. 

Roy Makaay is momenteel al actief voor de Duitse landskampioen en nu hij tezamen met Mark Van Bommel in de Nederlandse selectie van Marco Van Basten zit probeert hij zijn collega-international warm te maken voor Bayern. Makaay zei dat Van Bommel de ideale man is om Michael Ballack te vervangen in Duitsland. Als Ballack tenminste nog vertrekt tijdens de zomer natuurlijk. 

Van Bommel krijgt bij Barcelona niet zo heel veel speelgelegenheid van Frank Rijkaard. Het contract van de middenvelder loopt in Barça nog tot medio 2008. Niet alleen Makaay, maar ook Bayern-trainer Felix Magath is lovend over de Nederlander. 'Hij is een goede voetballer, een echte winnaar en bovendien een persoonlijkheid. Hij kan een team sterker maken, anders zou hij niet bij het Nederlands elftal en Barcelona spelen', aldus Magath.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties