Anderlecht-spelers geven scheidsrechter gelijk

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht-spelers geven scheidsrechter gelijk
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Tijdens de wedstrijd tussen Anderlecht en Lierse waren er enkele incidenten die heel wat discussie teweeg brachten. Toch blijven de Anderlecht-spelers erbij dat de scheidsrechter het steeds bij het rechte eind had. 

Doelman Silvio Proto was het eens met de beslissing van de scheidsrechter.  Proto raakte de bal buiten de zestien met de hand, maar scheidsrechter Van de Velde ging er niet op in.  "Het zou kunnen dat ik de bal met de handen raakte. Het ging allemaal zo snel. Als ik de bal al raakte, was het zeker onvrijwillig. Ik begrijp de beslissing van de scheidsrechter", aldus de nationale doelman.

Ook Vanderhaeghe gaf scheidsrechter Van de Velde gelijk. "De uitsluiting van Karel Snoeckx was terecht. Ik geef wel toe: Snoeckx heeft me niet geraakt, maar hij kwam te hard ingevlogen. Ik sprong gelukkig opzij maar die tweede gele kaart was dus wel degelijk op zijn plaats."

Als laatste was er het penalty moment. Heel Lierse wilde een strafschop na de duwfout van Deschacht op Mrdja. Deschacht weet het zelf niet meer goed, maar dacht dat het geen penalty was. "Het zag er inderdaad erg verdacht uit, dat kan ik niet ontkennen. Of het ook een penalty was? Ik denk van niet, ik hou mijn armen open tijdens het duel." [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties