Opnieuw afgelastingen voor het weekend *UPDATE*

Philippe Crols
| 0 reacties
Opnieuw afgelastingen voor het weekend *UPDATE*
Foto: © SC

Dat er wedstrijden worden afgelast tijdens de winter is niets nieuws meer. De voorbije weken hebben voornamelijk de jeugdvoetballers niet meer al te veel tegen een bal kunnen trappen. Zo ook deze week. 

Voorlopig heeft enkel het Provinciaal Commité van West Vlaanderen wedstrijden afgelast. De oorzaak is dit keer niet de vrieskou of sneeuw, maar wel de regen die er de laatste dagen is gevallen. 

West Vlaanderen

Voor het weekend van 10, 11 en 12 maart 2006, heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie wedstrijden van reserven en jeugd, alle vriendschappelijke wedstrijden en alle wedstrijden van het bedrijfsvoetbal. 

UPDATE: Het lag min of meer in de lijn van de verwachtingen, maar het is nu ook officieel. Er zijn nog enkele afgelastingen bijgekomen. De provincie Antwerpen is het volgende slachtoffer van de regen. 

Antwerpen

Voor zaterdag 11 en zondag 12 maart 2006 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd, alsook voor de wedstrijden van het K. Sportverbond Antwerpens Handel. De wedstrijden voor eerste elftallen Heren en Dames worden wel gespeeld.

Voorlopig gaan alle nationale jeugdwedstrijden wel door evenals alle wedstrijden in de provincies Oost Vlaanderen, Limburg en Vlaams Brabant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties