Ceulemans: 'Balaban kan ons niets meer bijbrengen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ceulemans: 'Balaban kan ons niets meer bijbrengen'
Foto: © SC

Club Brugge won zaterdagavond nipt van Sporting Charleroi met 2-1. Bosko Balaban mocht nog eens aan de wedstrijd beginnen, maar na ruim een uur moest hij alweer plaatsruimen. Jan Ceulemans was niet te spreken over zijn Kroaat. 

Bosko Balaban werd gisteren op het uur vervangen door Gregory Dufer. Een gouden zet van Jan Ceulemans zo bleek, want het was de flankspeler die de wedstrijd in het voordeel van Club deed kantelen. Dat was ook de Club-trainer niet ontgaan. Hij sprak na de wedstrijd duidelijke taal tegen de mensen van Het Nieuwsblad. 'Het was niet echt goed, maar we zijn wel allemaal blijven knokken. Op uitzondering van Bosko Balaban na dan', voegde de Caje er fijntjes aan toe. De Kroaat is tot dusver nog altijd wel de topschutter van de landskampioen, maar de spits is al lang niet meer zo geliefd bij het Club-publiek als hij dat was in het begin van het seizoen toen hij de West Vlamingen zowat in z'n eentje rechthield. 

Ceulemans had blijkbaar ook niet zoveel zin om Balaban aan de aftrap te brengen. 'Ik wilde eigenlijk Dufer laten starten, maar we scoren zo moeilijk en dus liet ik Balaban beginnen. Dat was de foute beslissing. Ik hoop er eigenlijk zelfs niet meer op dat hij ons nog iets kan bijbrengen', aldus Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties