Nurnberg neemt Australiërs op proef

Nurnberg neemt Australiërs op proef
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het eerste seizoen van de Hyundai A-League zit erop en enkele spelers hebben zichzelf in de kijker gespeeld. Langzaam maar zeker beginnen de Europese clubs te ontdekken dat Australiërs wel degelijk kunnen voetballen. 1. FC Nürnberg zal alvast twee van hen de kans geven om zich te bewijzen.

Verdedigers Michael Beachamp en Dean Heffernan krijgen van de Bundesliga-club tien dagen de tijd om zich te bewijzen. Het duo vertrekt morgen vanuit Australië en hun eerste grote test zal plaatsvinden op 19 maart als het reserveteam van Nürnberg het opneemt tegen FC Ismaning.

Beachamp is een 25-jarige centrale verdediger die bij de Central Coast Mariners 22 keer in de basis stond. Vorige maand verdedigde hij voor de eerste keer de kleuren van de Australische nationale ploeg toen men met 3-1 won van Bahrein.

Heffernan is dan weer een 25-jarige links-back die het doel goed weet staan. In de 23 wedstrijden dat hij in de basis stond, wist hij maar liefst acht keer de weg richting doel te vinden. Daarmee is hij topschutter van de club samen met aanvaller Stewart Petrie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties