Ceulemans: "Uiteraard niet tevreden"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ceulemans: "Uiteraard niet tevreden"
Foto: © SC

Club Brugge speelde zaterdagavond slechts gelijk op het veld van Westerlo. De landskampioen ziet zo Anderlecht en Standard weglopen want de twee aartsrivalen wonnen wel dit weekend. De teleurstelling was dan ook erg groot bij trainer Jan Ceulemans en zijn spelers.

"Ik kan vandaag niet tevreden zijn", aldus Ceulemans op clubbrugge.be. "Om de titel te halen, moet je uitmatchen winnen. Dat is vandaag opnieuw niet gebeurd. Westerlo speelde heel agressief en had na één minuut al kunnen voorstaan. Onze eerste 45 minuten waren niet goed. In de tweede helft kregen we via Roelandts direct een goede kans. Maar daar werd jammergenoeg geen verlengstuk aan gebreid. Och, Westerlo was over heel de match gezien de betere ploeg. Maar vandaag zijn we de verliezer, misschien zijn we volgende week wel de winnaar. Op naar volgende week dus."

"Ik ben uiterst tevreden met het geleverde spel van mijn ploeg", vertelt Westerlo-trainer Herman Helleputte. "Bij ons was iedereen supergemotiveerd om zich te bewijzen tegen hun ex-trainer. Spijtig voor Utaka dat hij niet tot scoren kwam. Hij wrong knullig 3 à 4 goede kansen de nek om. Eigenlijk had Westerlo vandaag moeten winnen. Langs de andere kant ben ik echt blij dat we eens de 0 konden houden. Dat is zeer lang geleden. Ik ben ook tevreden met de prestatie van Martin Kolar. Hij vulde de positie van Jaja Coelho zeer goed in en creëerde veel gevaar."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties