Secretaris laat put van 20.000 euro achter

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Secretaris laat put van 20.000 euro achter
Foto: © SC

Bij derdeprovincialer SV Zaffelare zitten ze met de handen in het haar. De clubsecretaris is spoorloos verdwenen en heeft een schuldenberg van 20.000 euro achtergelaten. De club durft nog niet met zekerheid stellen dat de secretaris schuldig is, maar heeft sterke vermoedens.

Bij Zaffelare valt momenteel het ene lijk na het andere uit de kast. "Openstaande rekeningen, BTW-aangiften en nog zoveel meer: we vallen van de ene verrassing in de andere", vertelt voorzitter Luc De Waele in Het Nieuwsblad. De club had al langer moeilijkheden met de secretaris. "Toen we vruchteloos om kasverslagen bleven vragen, kregen we door dat er iets niet pluis was. Maar zwart op wit bewijzen dat er geld gestolen is, kunnen we niet", aldus nog de voorzitter.

De spelers reageren begripvol op de situatie. Ze willen het seizoen zelfs gratis afwerken. De supporters, het bestuur en de spelers zullen de komende weken en maanden acties opzetten om de clubkas te spijzen. "Zo moeten we komend seizoen met een propere lei kunnen beginnen", eindigt De Waele hoopvol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (3E)

Nieuwste reacties