Nieuws Club Brugge en dossier Portillo

Thomas Dubois
| 0 reacties
Nieuws Club Brugge en dossier Portillo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag trainden de troepen van Jan Ceulemans twee keer. Olivier De Cock trainde twee keer zonder problemen mee en is dus fit voor de topper van zondag. Ook de Peruviaanse tester Chavez was van de partij. Na de middag bleven heel wat spelers in de gymzaal om het risico op blessures te vermijden. Onder hen Klukowski, Yulu Matondo en Verbauwhede. Op Butina en Lange na kan Ceulemans zondag rekenen op een volledig fitte kern. 

Marc Degryse zal pas echt werk maken van het dossier Portillo na afloop van het kampioenschap. “Tenzij Portillo iedere week driemaal zou gaan scoren, is dit geen dringende zaak. Achter de schermen doen wij het nodige om hierover in contact te treden met Real Madrid, maar u hoort me niet zeggen dat Portillo zeker blijft.” Portillo heeft nog een contract tot 2007 bij Real en wordt momenteel gehuurd door Club Brugge.
 
Gisteren gaf Portillo aan dat hij graag zou blijven, het is niet abnormaal dat hij wacht tot na de competitie. Het resultaat van de competitie zal van groot belang zijn. Als Club alsnog kampioen wordt is het zeker van de vele miljoenen uit de Champions League en kan het een extra inspanning doen. Bij een tweede plaats is de kans op kwalificatie voor de Champions League niet onbestaande gezien Club Brugge opnieuw reekshoofd is in de derde voorronde. Bij een derde plaats lijkt het twijfelachtig of we Portillo volgend jaar nog in de blauwzwarte kleuren zien.
 
Yves Lenaerts, de doelman van KBHZ die sinds eergisteren meetraint met Club Brugge, is nog geen bezit van Club Brugge, na een stageperiode zal hij geëvalueerd worden en daarna wordt beslist of hij bij de kern gevoegd wordt. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties