Veel interesse in Mido

Veel interesse in Mido
Foto: © SC

Er zijn heel wat clubs geïnteresseerd in Mido en AS Roma is bereid om de aanvaller te verkopen om zo geld in het laadje te krijgen. De Egyptenaar is momenteel uitgeleend aan Tottenham Hotspur, maar volgens zijn zakenwaarnemer Mino Raiola willen nog andere clubs zijn cliënt.

Raiola: "We hebben Tottenham nog niet uitgesloten, maar andere clubs hebben momenteel een hogere prioriteit gekregen. We staan momenteel stil met Tottenham en nog niks is afgerond. We praten met Tottenham, we praten met AS Roma maar we praten ook nog met andere clubs. Ik vind het raar dat er nog altijd geen akkoord is met Tottenham."

"Ik ben er niet van overtuigd dat Tottenham het geld wil investeren in Mido dat ze zullen moeten investeren om hem aan te trekken. Mido heeft het heel goed gedaan bij de Spurs en dat heeft de aandacht getrokken van andere clubs. Hij is een sterke speler en werkt hard voor het team."

"Hij heeft echter nog een contract en clubs zowel in Engeland als er buiten, sommige zelfs groter dan Tottenham, willen hem inlijven. Mido is de Spurs en zijn ploegmaten heel dankbaar voor de kans die ze hem gegeven hebben, maar verschillende clubs hebben zijn prestaties in Engeland gezien en zijn nu geïnteresseerd in hem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties