Emilio Ferrera in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Emilio Ferrera in Studio 1
Foto: © SC

Op zondagavond zit Frank Raes opnieuw klaar voor 40 minuten voetbal in Studio 1. Hij bespreekt de hoogtepunten van de 30ste speeldag van de Jupiler League. Analyses, bedenkingen, vragen en antwoorden komen van het koningskoppel Herman Brusselmans en Gunther Schepens.

De voetbalweek begon met een aardschok van formaat. Monument Jan Ceulemans werd op staande voet ontslagen door zijn vrienden Marc Degryse en Michel D’Hooghe. Zelden laaiden zoveel emoties door het anders zo serene Club Brugge.

Sommige supporters waren woedend en reageerden hun ongenoegen af op de nieuwe trainer, Emilio Ferrera. De Spaanse Brusselaar moet zich onwennig gevoeld hebben toen hij op zijn eerste werkdag uitgefloten werd. Veel tijd om daarbij stil te staan heeft Ferrera niet. Hij moet een nieuw spelsysteem introduceren en de zwalpende kampioen weer op de rails krijgen. Zondag praat Frank Raes met Ferrera over deze turbulente week en Ferrera’s vuurdoop tegen Zulte Waregem.

Met zijn mooie goals toonde Gouden Stud Jamaïque Vandamme al meermaals zijn uitstekende traptechniek. Vorige week was hij koelbloediger dan Besnik Hasi in Pinanti is pinanti. Wie weet doet hij het even goed tegen Nicolas Lombaerts. De jonge verdediger staat zijn mannetje in de verdediging van AA Gent, dé ploeg van de terugronde. Nu moet Lombaerts nog bewijzen dat hij ook een pinanti kan trappen. Want als Gent-speler blijkt dat de laatste tijd niet evident. 5 pinanti’s mochten de Buffalo’s trappen, slechts één ging binnen. Kan Lombaerts zijn trainer Georges Leekens overtuigen van zijn pinantikunsten, zodat hij de nieuwe specialist wordt bij AA Gent? Eén ding staat vast: Pinanti is en blijft pinanti.

Omdat Studio 1 de voetbalactualiteit op de voet volgt, kunnen er altijd nog gasten aan het lijstje worden toegevoegd. Scoort een speler drie doelpunten op tien minuten? Slikt een scheidsrechter zijn fluitje in? Komen er nieuwe ontwikkelingen in de Chinese gokaffaire? Frank Raes haalt de hoofdrolspelers naar Studio 1.

Studio 1, elke zondagavond omstreeks 22.50 uur live op één.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties