Rangers gelijk, Pinxten scoort

Hearts – Kilmarnock 2 – 0

In Schotland, waar de titelstrijd al helemaal gespeeld is, heeft de nummer twee Hearts met 2-0 gewonnen van Kilmarnock. Lange tijd bleef het 0-0 tot vijftien minuten voor tijd. Hartley en Berra zorgden in de slotfase dan toch voor de verdiende drie punten.

Rangers – Aberdeen 1 – 1

De Rangers kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Aberdeen. De ploeg van Buffel kwam iets na rust op voorsprong via Boyd, maar een kwartier later stonden de bordjes in evenwicht. Severin bracht Aberdeen op gelijke hoogte.

Livingston – Dundee 3 – 1

Livingston, de nummer twaalf in Schotland, won met 3-1 van Dundee. Morrow zorgde al na acht minuten voor de openingstreffer. Tien minuten later kon de wedstrijd opnieuw beginnen. Robertson bracht de bezoekers terug in de wedstrijd; 1-1. Na de rust zorgde landgenoot Harald Pinxten voor de 2-1. In de allerlaatste minuut nam Brittain vanop de stip alle twijfels weg. Zo won Livingston met 3-1. [AN]