Haydock: "Schandalige arbitrage"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Haydock: "Schandalige arbitrage"
Foto: © SC

Standard won zondagavond verdiend met 1-0 van Brussels. Toch kon Brussels niet leven met de nederlaag. Vooral kapitein Alan Haydock was woedend. Haydock bekloeg zich na de partij over de scheidsrechter, die in de laatste minuut geen penalty wilde fluiten voor een duwfout van Runje. Ook de aanslag van Kovalenko op Colpaert bleef niet onbesproken.

"Het was schandalig", aldus een woedende Haydock op BelgacomTV. "Eerst die fout van Runje, waarbij de scheidsrechter het fluitje in de mond neemt om penalty te geven, maar uiteindelijk toch besluit niet te fluiten. Typisch. Maar we weten wat er speelt naast het veld hé. We weten wie straks bondsvoorzitter wordt. Jammer voor Anderlecht, maar Standard moet kampioen worden."

Colpaert, die in de 92e minuut een trap van Kovalenko in het gezicht kreeg, werd met een draagberrie van het veld gedragen. Het jonge talent liep een openkaakbeenbreuk op. Daarbij kwam zoveel bloed aan te pas, dat de Brussels-spelers na de partij een tijdje niet in de kleedkamer mochten omdat Colpaert er verzorgd werd. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties