80 camera's volgen competitieslot

Thomas Dubois
| 0 reacties
80 camera's volgen competitieslot
Foto: © SC

Morgenavond is de Belgische kampioen eindelijk bekend. Standard en vooral Anderlecht maken nog kans op de titel. Logischerwijs zullen de wedstrijden van beide ploegen gebukt gaan onder een grote media-aandacht. Voor de laatste speeldag is BelgacomTV zelfs van plan om maar liefst 80 camera’s, 100 microfoons en 27 systemen voor vertraagd beeld in te zetten. Al die apparatuur zal verbonden worden met in totaal 25 kilometer kabels.
 
De negen wedstrijden zullen live uitgezonden worden, drie wedstrijden krijgen daarbij extra aandacht, de wedstrijden van Standard en Anderlecht én ook de wedstrijd tussen Club Brugge en Racing Genk. De wedstrijd Club Brugge – Racing Genk kan bekeken worden door alle abonnees van Belgacom TV. Wie de formule Top Foot heeft kan ook de andere twee wedstrijden volgen.
 
De stadions van Anderlecht en Standard zullen ook in verbinding staan met elkaar, zodanig dat de commentatoren continu de stand van zaken kunnen doorgeven. Normaliter komt er van elke speeldag een wedstrijd live op het open net, deze keer zal dit het geval niet zijn. Wel zullen er later op de avond ruime samenvattingen komen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties