"Boussoufa enkel weg voor niet te weigeren bod"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Boussoufa enkel weg voor niet te weigeren bod"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blijft Mbark Boussoufa bij AA Gent? Het is een vraag die bij veel Gentse supporters op de lippen ligt. Eén man heeft het lot van Boussoufa in handen: voorzitter Ivan De Witte. "Anderlecht zal geld op tafel moeten leggen, willen ze Boussoufa halen."

"Wat Anderlecht konkelfoest met Standard, is mijn zaak niet", vertelt De Witte in De Gazet Van Antwerpen. "Ik wacht nog altijd op hun eerste officiële vraag. Anderlecht kan dan wel zeggen dat het Boussoufa wil, het zal altijd voorbij AA Gent moeten. Dat het eerst een bod doet! En liefst: an offer we can't refuse. Dan zullen we dat beoordelen."

"Hoeveel Boussoufa moet kosten? Weet u hoe de waarde van een huis wordt bepaald? Men gaat in diezelfde buurt na welke drie, vier woningen daar recent zijn verkocht en voor welke prijs. Op basis daarvan wordt de kostprijs voor dat ene huis berekend. Anderlecht zegt dat Kompany zestien miljoen euro waard is. Kompany was vorig jaar profvoetballer van het jaar, dit jaar is dat Boussoufa. Of nog: Wilhelmsson zou zeven à acht miljoen euro waard zijn. Wel, Boussoufa is technisch minstens even vaardig. Om u maar een idee te geven hoe wij de prijs van Boussoufa zullen bepalen. Ik ga er trouwens nog altijd vanuit dat hij gewoon blijft. Ik schat de kans nog steeds op 75%."


    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties