Sababti niet naar Forcom

Eddy Leysen
| 0 reacties
Sababti niet naar Forcom
Foto: © SC

Nadat Forcom Antwerpen Elite, zoals de club vanaf volgend seizoen door de competitie zal stappen, een mooie vierde plaats afdwong in de afgelopen competitie en het de latere kampioen Charleroi nog even moeilijk maakte in de play-offs, maakt de club al werk van volgend seizoen.

Ondanks eerdere berichten zal Ahmed Sababti, de Rode Duivel die uitkomt voor Borgerhout, niet de overstap maken naar Forcom. De twee Antwerpse clubs werken nauw samen en kwamen eerder tot een akkoord, maar nu verlengt de Belg van Marokkaanse origine zijn contract bij het jonge, maar talentrijke T-Interim Borgerhout.

Forcom bereikte wel een overeenkomst met David Morant. Deze doelman maakt de overstap van landskampioen Action 21 Charleroi. Enkele weken geleden waren de transfers van Abdellah 'Appie' Idlaasri en Dick Hulshorst, beiden komend van Houthalen-Genk, al afgerond.

De supporters van Forcom Antwerpen kozen Kurt Gessner uit als speler van het jaar. Hij ging in dit referendum Karim Bachar en doelman Sven Van den Brande vooraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties