"Beveren wordt niet geviseerd"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Beveren wordt niet geviseerd"
Foto: © SC

Meteen nadat de Engelse omroep BBC bekend maakte dat Arsenal aandelen van Beveren in handen zou hebben gehad, kwam de Belgische eersteklasser met een reactie naar buiten. Beveren ontkent de berichtgeving van de BBC.

"In 2001 werd er een Joint Venture afgesloten tussen verschillende partijen, waaronder het consortium Goal", klinkt het. "Goal heeft toen een lening toegestaan, welke gefinancieerd was door Arsenal, aan KSK Beveren. Deze lening is inmiddels zo goed als terug betaald. Daarenboven eindigt de Joint Venture tussen beide partijen op 1 juli 2006. Deze constructie werd reeds in 2002 volledig en ten gronde uitgespit door de gerechtelijke politie. Gelet op het feit dat alles juridische perfect in orde was, is dit onderzoek geklasseerd. In Engeland heeft dit nu, om een of andere reden, aandacht getrokken en omwille van de naam Arsenal buitengewone proporties aangenomen."

"We moeten tenstelligste herhalen wat we in 2002 verklaard hebben: Arsenal heeft geen aandelen in KSK Beveren! Het is precies dit wat de Fifa nu wenst te onderzoeken omdat het anders een inbreuk zou zijn op reglement van de Engelse voetbalbond. KSK Beveren wordt in dit onderzoek zefs helemaal niet geviseerd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties