Racing Genk aast op Vrancken

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Racing Genk aast op Vrancken
Foto: © SC

Racing Genk is van plan zich de komende weken stevig te roeren op de transfermarkt. Technisch directeur Willy Reynders is volop bezig met het afronden van enkele tranfers. Eén van de spelers op het lijstje van Genk is Wouter Vrancken.

Vrancken speelt momenteel bij AA Gent. Vorig seizoen was hij samen met Mbarek Boussoufa één van de meest bepalende spelers in het team dat een schitterende terugronde speelde. Genk zou nu interesse tonen. "Maar Vrancken is slechts één van de namen op ons lijstje", zo vertelt Reynders. "We hebben nog andere kandidaten voor zijn positie."

 

Onbekende Braziliaan tekent wellicht volgende week
Genk toont ook concrete interesse voor een 23-jarige Braziliaanse middenvelder. Een naam wil de Limburgse club echter niet vrijgeven. Genk praatte vrijdag met de club van de Braziliaan en hield naar eigen zeggen een positief gevoel over aan het gesprek. Wellicht tekent de speler volgende week een contract.

Genk praatte trouwens niet alleen over de transfer. Het polste bij de club ook naar een eventueel samenwerkingsakkoord. [TH]



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties