Nieuwe trainerstaf voor Lichtaart

Eddy Leysen
| 0 reacties
Nieuwe trainerstaf voor Lichtaart
Foto: © SC

Nadat VV Lichtaart Sport enkele maanden geleden al bekend maakte dat Patrick Branders de nieuwe trainer zou worden, werd op pinkstermaandag de volledige trainersstaf voorgesteld.

Nadat in het afgelopen seizoen Luc Verhalle Lichtaart verliet om manager te worden bij Witgoor Dessel, zocht de club intern naar een oplossing. Uiteindelijk werd gekozen voor de ervaring van de gebroeders Franken en de revaliderende Chris Bollaerts. Van dit drietal blijft enkel Bollaerts op post. De creatieve middenvelder speelde o.a. bij tweedeklassers Diest en Tielen, maar was sinds enkele jaren in Lichtaart actief. Begin 2005 blesseerde Bollaerts zich zwaar en verscheen sindsdien niet meer op een voetbalveld. 

Hij zal de assistent worden van Patrick Branders, die overkomt van tweedeprovincialer Heultje. Branders heeft een verleden bij Lichtaart, hij promoveerde als assistent-trainer van Frank Belmans naar vierde nationale. Nu krijgt hij de kans om als hoofdtrainer in eerste provinciale aan de slag te gaan.

Ook nieuw in de trainersstaf is Carl Engelen. De succesvolle Lierse-doelman van weleer zal zijn functie bij Lichtaart combineren met die van keeperstrainer bij eersteklasser VC Westerlo. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties