WK-wedstrijden vanaf vandaag op VT4

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
WK-wedstrijden vanaf vandaag op VT4
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vergis u vanmiddag niet als u op het WK wil afstemmen, want de wedstrijden van vandaag zullen niet op KanaalTwee, maar wel op VT4 uitgezonden worden. Geen Robin Janssens dus, maar wel Carl Huybrechts

VT4 brengt elke voetbaldag om …

14.30u: De Wereldbeker: Voorbeschouwing met Bram Lambert en 2 voetbalanalisten. Bram Lambert is de coming man onder de Vlaamse sport-presentatoren. Hij is al enkele jaren één van de gezichten van de voetbalprogramma’s op PRIME Sport. Hij zal in zijn eigen stijl, samen met 2 voetbalanalisten, de presentatie van de namiddag- en vooravond wedstrijden voor zijn rekening nemen.

15u: De Wereldbeker (eerste WKmatch)

17.30u: De Wereldbeker: Voorbeschouwing met Bram Lambert en 2 voetbalanalisten.

18u: De Wereldbeker (tweede WKmatch)

20u: FI FA Fussball met Carl Huybrechts
Carl Huybrechts neemt elke VT4-voetbalavond, vanaf 20u00, de presentatie van ‘FI FA Fussball’ voor zijn rekening. In Rullingen ontvangt hij, samen met een live publiek, de meest uiteenlopende en vaak verrassende gasten. Gebalde gesprekken over hun kijk op de wedstrijd zijn troef, afgewisseld met ludieke en interessante reportages. ‘FI FA Fussball’ wordt een perfecte mix van de uitgebreide kennis van de specialisten en de vurige passie van de supporters.

Vaste rubrieken in FI FA Fussball:
- Voorbeschouwing van de match
- Kleuterschool - Hogeschool: de domste en meest briljante momenten van de WKdag.
- De Gouden fluit: nieuws over de scheidsrechters. (met Robert Jeurissen)
- WK nieuws
- Ook Ann Van Elsen is een voetbalfanaat pur sang. Ze zal laten zien dat ze de voetbalwereld door en door kent. Ze reist door Duitsland om zich onder te dompelen in de sfeer bij de voetbalfans. In amusante sfeerreportages zal Ann de euforische Duitsers of supporters van andere landen aan de tand voelen.
- Chris Van den Durpel. Een cameraploeg trekt elke dag door Vlaanderen om te ontdekken hoe de man in de straat het WK beleeft. En op het commando “Aufmachen bitte!” zijn ook Snelle Eddy, Vettige Rudy en La Esterella van de partij.

21u: De Wereldbeker (derde WKmatch)

23u: Het Magisch Vierkant: Eigen kijk op het voetbal van de dag door Carl Huybrechts met 3 vaste pannelleden Rick De Leeuw, Hans Vandeweghe, Benno Barnard en een vierde panellid afhankelijk van de voetbalactualiteit.
 


Wie zijn vandaag de gasten en de commentatoren?

Zuid-Korea – Togo:
Bram Lambert met Rene Desaeyere en Bob Peeters.
Commentatoren Luc Van Doorslaer en Eddy Snelders.

Frankrijk – Zwitserland: Bram Lambert met Gert Verheyen en Rene Desaeyere. Commentatoren Gui Polspoel en Hein Vanhaezebrouck.

Brazilië – Kroatië: Carl Huybrechts met Aad De Mos, Gert Verheyen en Branko Strupar.
Commentatoren Carlo Wilmots en Wim De Coninck. 


En wat doet Chris Van den Durpel in godsnaam in de WK-uitzendingen?

Elke dag (avonduitzending van 21u) gaat Chris Van den Durpel met zijn cameraploeg langs bij een willekeurige Vlaming om te kijken hoe die zijn of haar WK beleeft.
In de rubriek ‘Aufmachen, bitte!’ klopt de ploeg aan bij Snelle Eddy, Vettige Rudy, La Esterella of commissaris Huygebaert.

13 juni Brazilië – Kroatië
Snelle Eddy kijkt thuis naar het voetbal. Zijn motivatie om voor Brazilië te supporteren is niet meteen voetbaltechnisch te noemen.

14 juni Duitsland – Polen
La Esterella haalt herinneringen op aan Duitsland. Ze heeft loodgieter Waldek (acteur Bart van Avermaet uit Thuis) op bezoek. Waldek is Pool en supportert uiteraard voor Polen. Maar La Esterella is fan van Peter Maffay en supportert voor Duitsland.

15 juni Zweden – Paraguay
La Esterella heeft een weddenschap afgesloten met Carl Huybrechts. Als Zweden wint, dan neemt Carl haar mee naar een Zweedse sauna. La Esterella brengt ode aan de grootste Zweedse popgroep aller tijden.

17 juni Italië – USA
Eduardo Rapido lijkt verdacht veel op Snelle Eddy. Als Italiaanse gigolo kent zijn succes bij de vrouwen geen grenzen.

19 juni Spanje – Tunesië
La Esterella kijkt samen met vriendin Bella naar de voetbal. Ze brengt haar grote hit Oh Lieve Vrouwe Toren en speelt op haar castagnetten. En om het een beetje fair play te houden, brengt ze speciaal voor de Tunesische ploeg een buikdans.

21 juni Nederland – Argentinië
Eddy zit op café met zijn maat Rudy. Eddy is er niet over te spreken dat Carl Huybrechts hetzelfde kapsel als hem heeft. Eddy is er niet toe te brengen om voor Holland te supporteren. Maar dan komen een bende Hollanders in zijn stamcafé naar het voetbal kijken…

23 juni Togo – Frankrijk
Een WK voetbal is een drukke periode voor de politie ... ook zonder de Rode Duivels. Commissaris Huygebaert is bezig met een striktgeheime operatie aangaande illegale gokpartijen. Is hier een gokchinees in het spel?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties