Fabregas wil niet weg bij Arsenal

Dirk Pieters
| 0 reacties
Fabregas wil niet weg bij Arsenal
Foto: © SC

De kersverse voorzitter van Real Madrid, Ramon Calderon, had voor zijn aanstelling enkele namen genoemd die hij graag naar Madrid zou halen. Maar al snel blijkt dat één van de genoemde namen weinig interesse heeft om naar Spanje te verhuizen. De 19-jarige Cesc Fabregas, momenteel in dienst van Arsenal, ziet een transfer naar de Primera División niet zitten.

"Ik ben voor honderd procent een Arsenal-speler en voel mij bijzonder goed thuis in Londen. Ik ben op mijn zestiende naar Engeland gegaan en heb nooit de kans gehad in de Primera División te spelen. Maar op het moment heb ik het heel goed naar de zin in Engeland", aldus de 19-jarige international.

Fabregas is bij Arsenal één van de grootste talenten. Vorig seizoen liet de middenvelder enkele schitterende dingen zien tijdens de competitie. Ook Arsenal-trainer Arsene Wenger ziet een vertrek van Fabregas niet zitten. "Als je op zo'n jonge leeftijd alle minuten mag spelen op een WK, dan heb je heel wat kwaliteiten. Zo'n speler moeten weg doen, zou niet goed zijn voor de club." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties