Boskamp: “Hiermee speel ik geen kampioen”

Steven Bologne
| 0 reacties
Boskamp: “Hiermee speel ik geen kampioen”
Foto: © SC

Enkele dagen voor de start van de nieuwe competitie zijn de kernen van zowat alle clubs zo goed als compleet, op Standard nog lang niet. Trainer Johan Boskamp trekt in Het Laatste Nieuws aan de alarmbel.
 
“Mij is er gevraagd om kampioen te spelen”, opent Johan Boskamp. “Maar met de kern waarover ik nu beschik kan dat niet. Ik klop elke dag wel op de directietafel, een beetje druk op de ketel kan geen kwaad. Geen woorden maar daden, ik wil geen namen over mogelijke aanwinsten, ik wil ze daadwerkelijk zien. Als ik voldoende middelen krijg, dan garandeer ik je dat Sclessin om de twee weken vol loopt en dat de toeschouwers attractief voetbal te zien krijgen.”
 
Michel Preud’Homme blijft ondertussen hard, maar niet overhaast, werken aan enkele dossiers. “De onderhandelingen nemen iets meer tijd in beslag om alle partijen tevreden te stellen, maar we werken er aan. Er liggen drie dossiers op tafel, dat van een doelman en twee spitsen.”
 
Volgens voorzitter Luciano D’Onofrio is Standard straks, na de transfers, versterkt. “Vorig seizoen hadden we onvoldoende kwaliteiten op de bank, het uitvallen van Sergio Conceiçao en Igor De Camargo hebben we niet kunnen opvangen. We mogen toch wel stellen dat dat ons de titel gekost heeft. Baseer je vooral niet op de in- en uitgaande transfers. Negen basisspelers maken nog steeds deel uit van het Standard van nu. Kampioen worden blijft de betrachting, en deelnemen aan de Champions League ook.”
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties