Palermo gemakkelijk langs Lecce

Palermo heeft na het 4-1 verlies tegen Hannover ’96 iets rechtgezet. Het naar de Serie B gedegradeerde Lecce werd met 3-0 opzij gezet. Palermo kon voor het eerst terug rekenen op zijn internationals. Opgemerkte bezoeker van het duel was Italiaanse bondscoach Roberto Donadoni die op zaterdag zijn eerste selectie zal bekend maken.

Palermo kwam na 21 minuten op voorsprong dankzij Andrea Caracciolo. Even na het half uur verdubbelde nieuwe aanwinst Fabio Henrique Simplicio de score. Vlak voor het einde van de wedstrijd zorgde Giuseppe Biava voor de 3-0 eindstand. Palermo speelde overigens in de tweede helft met elf anderen dan in de eerste helft.

Palermo: Fontana (46’ Agliardi); Cassani (46’ Zaccardo), Barzagli (46’ Dellafiore), Rinaudo (46’ Biava), Conteh (46’ Pisano); Diana (46’ Tedesco), Munari (46’ Corini), Codrea (46’ Brienza); Di Michele (46’ Bresciano), Simplicio (46’ Gonzalez); Caracciolo (46’ Godeas)

Lecce: Benussi; Polenghi (62’ Angelo), Petras (62’ Camisa), Diamoutene, Rullo (62’ Mihoubi); Camorani, Mingozzi (42’ Tundo), Vives (62’ Giacomazzi); Caccavallo, Osvaldo (62’ Vucinic), Valdes