Manchester wint met afgetekende cijfers

Uefa Cup-winnaar Sevilla ging met zware 3-0 cijfers onderuit in het Old Trafford-stadion van Manchester United. De vriendschappelijke wedstrijd was evenwichtig, maar drie verdedigende blunders in de tweede helft werden genadeloos afgestraft door de Mancunians. Net als in de Trofeo Colombino de Huelva, verloren de mannen van coach Juande Ramos opnieuw na fouten in de verdediging.

In de beginfase van de eerste helft had FC Sevilla het erg moeilijk met Giggs en Park. Na een dik kwartier konden de verdedigers Alves en David zich herpakken. Sevilla voetbalde nadien goed mee, maar miste diepgang in zijn spel. In de tweede helft bleef Sevilla goed mee voetballen met de Engelsen, maar dan liet de Andalusische verdediging het afweten.

Na 63 minuten speelde Escudé de bal in de voeten van Cristiano Ronaldo. De Portugees tikte de bal naar Saha en die legde de 1-0 simpel binnen. Twee minuten voor tijd trapte Cristiano Ronaldo een vrije trap tegen de touwen na een vermijdbare fout. Wanneer de partij er al op zat, maakte Jones het nog erger voor de Spanjaarden. Hij verraste doelman Palop met een afstandschot.