HSV wacht bang medische test Kompany af

Harald Berings
| 0 reacties
HSV wacht bang medische test Kompany af
Foto: © SC

Gisterenavond doofde al even na het halfuur het enige Belgische lichtpuntje uit, toen Vincent Kompany, door René Vandereycken op het middenveld geposteerd, geblesseerd uitviel. Een vreemde situatie was het, waarbij de jonge Brusselaar zonder enig contact plots neerging. 

Slecht nieuws voor de Rode Duivels, maar ook voor Hamburger SV, de huidige werkgever van onze landgenoot. Bij HSV wachten ze bang de medische tests af om te weten of Kompany al dan niet kan spelen in de levensbelangrijke terugwedstrijd tegen Osasuna. Dinsdag moet HSV sowieso scoren in Pamplona, nadat het in de heenwedstrijd niet verder kwam dan 0-0. Vandaag ondergaat de 20-jarige Kompany in Hamburg tests die moeten uitwijzen of zijn liesblessure al dan niet ernstig is. Vanavond volgt wellicht uitsluitsel.

De Belg werd deze zomer getransfereerd van Anderlecht naar HSV, voor zo'n acht miljoen euro. Eerder dat jaar was hij al zes maanden uitgeschakeld door een aanslepende rug- en schouderblessure, waarvoor hij in Lyon behandeld werd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties